ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης στο 0-0 και απομακρύνονται από το Champions League

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης στο 0-0 και απομακρύνονται από το Champions League

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε  καλή εμφάνιση, από την άλλη, οι Αρκάδες πήραν ένα σημαντικό βαθμό

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης στο 0-0 και απομακρύνονται από το Champions League
           Ιδρωσε, έσπασε τα δοκάρια (δύο ο Κουλούρης, ένα ο Μακ) αλλά η Τούμπα δεν πανηγύρισε. Ο ΠΑΟΚ κόλλησε κόντρα στον Αστέρα 0-0 και κινδυνεύει να μείνει πρόωρα έξω απ'την διεκδίκηση του Champions League.
           Δεν έμπαινε με τίποτα! Ο ΠΑΟΚ είχε τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες κόντρα στον Αστέρα, όμως η Τούμπα δεν πανηγύρισε και το 0-0 δεν άλλαξε.

                Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε σχετικά καλή εμφάνιση αλλά όποτε πλησίαζε το γκολ, είτε τα δοκάρια της εστίας του Θεοδωρόπουλου (2 Κουλούρης, ένα ο Μακ), είτε τα απρόσεκτα τελειώματα του το στερούσαν. Από την άλλη, οι Αρκάδες μπορεί να μην απείλησαν ιδιαίτερα με τις αντεπιθέσεις, όμως ο βαθμός τους τόνωσε ψυχολογικά και τους βοηθάει σημαντικά για την συνέχεια. Αντίθετα, η ομάδα του Γεωργιάδη κινδυνεύει σοβαρά πλέον να χάσει την επαφή με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που αν νικήσει τον Ατρόμητο θα ξεφύγει στο +4.

             Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσφορά του στην ομάδα ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία, που ανέλαβε συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.
Κλείσιμο

             Το ματς:

              Αρκετά δραστήριος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Γεωργιάδη, έκαναν σαφή την πρόθεσή τους για γρήγορο γκολ, το οποίο κυνήγησαν κυρίως με επιθέσεις από τα αριστερά. Μάλιστα, στάθηκαν άτυχοι στο 5ο λεπτό, όταν το σουτ του Μακ, βρήκε στο δοκάρι. Ο Αστέρας, ξεπέρασε το «μούδιασμα» του πρώτου δεκάλεπτου, ανέβασε κάπως τις γραμμές όμως η άμυνά του ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Σλοβάκο και τον Περέιρα, που έδειξαν αρκετά κεφάτοι. 

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης