Β' αγωνιστική των play-off: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (2-0, τελικό)

Β' αγωνιστική των play-off: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (2-0, τελικό)

Οι πράσινοι αναζητούν την νίκη για να… εδραιωθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Β' αγωνιστική των play-off: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (2-0, τελικό)
Να… στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη και απέναντι στους Περιστεριώτες θέλουν άλλη μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. 

Το έργο τους όμως είναι δύσκολο. Ο Ατρόμητος πάντα δυσκολεύει τους πράσινους κάτι που θέλει να κάνει και στο σημερινό ματς. Στόχος των παικτών της ομάδας του Περιστερίου είναι να επαναλάβουν μια εμφάνιση, αντίστοιχη με εκείνη της αναμέτρησης του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Σε αυτή ο Ατρόμητος είχε πάρει την νίκη με τον Μαρσελίνιο να ξεχωρίζει με την εμφάνισή του. 

Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τη μεγάλη σημασία που έχει ο αγώνας. Στον Παναθηναϊκός ξέρουν –και από τις προηγούμενες χρονιές- πως μια δυναμική αρχή στη διαδικασία των πλέι-οφ συνήθως δίνει και –στο τέλος- και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά στον Ατρόμητο θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για να βάλουν από… κάτω τους Αρκάδες. 

Κλείσιμο
«Θα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τώρα τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα μας, ώστε να έχουμε απόσταση από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως είναι δύσκολα διότι πρόκειται για play off. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι», ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Καρέλη για τη σημερινή αναμέτρηση την στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας χαρακτήριζε τους πράσινους φαβορί… 

«Βάσει ποιότητας ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί το τελείωμά του στο πρωτάθλημα να μην ήταν το καλύτερο, αλλά όταν οι παίκτες του είναι καλά και έχουν έναν μεγάλο στόχο, είναι η πιο καλή ομάδα. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί», κατέληξε ο προπονητής του Ατρομήτου. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης