Στην Παραλιακή πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Στην Παραλιακή πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Το Κύπελλo πήγε... Χολίδη - Δείτε βίντεο 

Στην Παραλιακή πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου της ιστορίας του και οι παίκτες του φρόντισαν να το γλεντήσουν όπως του... αξίζει, επισκεπτόμενοι γνωστό κέντρο της παραλιακής, όπου γιόρτασαν την επιτυχία τους, μαζί φυσικά με τον Βίτορ Περέιρα και όχι μόνο.

Τη νίκη επί της Skoda Ξάνθη διαδέχτηκε η απονομή του Κυπέλλου, μετά τη στέψη ήρθε το γλέντι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και μετά το πάρτι στα αποδυτήρια με τραγούδια και χορό.

Αυτό, όμως ήταν μόνο το... ζέσταμα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν το γλέντι τους σε γνωστό κέντρο της Παραλιακής όπου εμφανίζεται ο επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη Χρήστος Χολίδης.

Κλείσιμο
Με τον μέσο των ερυθρόλευκων έφτασε στο κέντρο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς με τους δυο τους να έχουν μαζί τους το Κύπελλο, το οποίο έκανε μια βόλτα και από το καμαρίνι του Χολίδη.

Στο κέντρο ήταν επίσης Κασάμι, Ντοσεβί, Σιόβας, Διαμαντάκος, Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης,Γιαννούλης και Λάτσι, ενώ αργότερα έφτασε κι ο Περέιρα με τους συνεργάτες του. Φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο μαγαζί δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες των κυπελλούχων Ελλάδας αλλά φυσικά και το τρόπαιο.





 Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης