Έρχεται ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό

Έρχεται ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο Μικαέλ Εσιέν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ θα έχει προηγηθεί η άφιξη του μάνατζερ του για τα τυπικά. Εν αναμονή του Αμπέντ. 

Έρχεται ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό
Δύσκολο πλέον να χαλάσει αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό. Εδώ και κάποια 24ωρα υπάρχει προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Γκανέζου μέσου με τον οποίο οι «πράσινοι» είναι σε συνεχή επαφή, σε ανταλλαγή e-mail για κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά και ο νυν χαφ της Μίλαν θα παίρνει κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Φαμπιάν Πιβέτο και λογικά την Τετάρτη θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος ο παίκτης, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal», για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. 

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A. Οι υποχρεώσεις του με τους «ροσονέρι» δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς υπάρχει και το ματς με την Αταλάντα, αλλά λογικά δεν θα είναι στις επιλογές του Ινσάγκι και για αυτό το παιχνίδι (έχει 13 συμμετοχές στη φετινή Serie A). Όμως θα πρέπει να πάρει τη σχετική άδεια για να λείψει από τις προπονήσεις της ιταλικής ομάδας, ώστε να βρεθεί στη χώρα και πρέπει πρώτα να συμβεί αυτό για να «κλειδώσει» ότι θα είναι εδώ την Τετάρτη. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης