Παναθηναϊκός: «Αγκαλιά» με Εσιέν και μπακ

Παναθηναϊκός: «Αγκαλιά» με Εσιέν και μπακ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το δεξί άκρο της άμυνας ανάμεσα στον Λιζόν και τον Βέμερ

Παναθηναϊκός: «Αγκαλιά» με Εσιέν και μπακ
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι «πράσινοι» τα βρήκαν στο οικονομικό με την πλευρά του Γκανέζου μέσου, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι η άφιξη του μάνατζερ του 32χρονου χαφ στην Ελλάδα για να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία και στη συνέχεια ο διεθνής άσος θα έρθει στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε ο Εσιέν θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του. Πάντως, στο «τριφύλλι» κρατούν ακόμα χαμηλούς τόνους, αφού περιμένουν πρώτα να δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο παίκτης και στη συνέχεια να προβούν σε ανακοινώσεις. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης