Με… κόσμο στην προπόνηση ο Παναθηναϊκός!

Με… κόσμο στην προπόνηση ο Παναθηναϊκός!

Παρουσία περίπου 100 οπαδών του, στο ΟΑΚΑ, συνέχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Ρέιμαρ Μόργκαν, Δημήτρης Διαμαντίδης και Εστέμπαν Μπατίστα. 

Με… κόσμο στην προπόνηση ο Παναθηναϊκός!
Την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασαν περίπου 100 οπαδοί, οι οποίοι βρέθηκαν ΟΑΚΑ την Παρασκευή (22/5), όπου οι «πράσινους» προετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τρίτη (26/5) που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε τρεις παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο κανονικά έδωσε το «παρών» ο νέος συνεργάτης του και μέχρι πρότινος κόουτς του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης. 

Εκτός ήταν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Εστέμπαν Μπατίστα λόγω των γνωστών προβλημάτων τους, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ρέιμαρ Μόργκαν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από μία φλεγμονή στις αμυγδαλές. Όμως, η περίπτωση του νεοαποκτηθέντα φόργουορντ δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα κανονικά το Σάββατο (23/5). 
Κλείσιμο

Αντίθετα -και στα ευχάριστα νέα- είναι πως με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκαν οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης