Μιλά με Αντονέλι ο ΠΑΟΚ

Μιλά με Αντονέλι ο ΠΑΟΚ

Τον Στέφανο Αντονέλι βολιδοσκόπησε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Διαβάστε το «βαρύ» βιογραφικό του Ιταλού και πώς «εμπλέκεται» ο Βίτορ Περέιρα! 

Μιλά με Αντονέλι ο ΠΑΟΚ
Την καλύτερη δυνατή επιλογή ψάχνει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να καλύψει την «ορφανή» θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και στα ονόματα που απασχολούν την ΠΑΕ προστέθηκε κι αυτό του Στέφανο Αντονέλι, με τον οποίο υπήρξε συνάντηση και βολιδοσκόπηση των προθέσεων και –παράλληλα- των απαιτήσεών του, όπως αποκαλύπτει το sport-fm.gr. 

Άλλωστε, ο 48χρονος Ιταλός μόνος… τυχαίος δεν είναι στην «πιάτσα» αφού έχει τη φήμη… «χρυσοδάκτυλου». Ισχυρό ατού σε σχέση με άλλους υποψήφιους είναι το δυνατό βιογραφικό του και η φήμη που τον συνοδεύει σχετικά με την ανάδειξη ταλέντων που στη συνέχεια μοσχοπουλιούνται και γεμίζουν τα ταμεία της ομάδας για λογαριασμό της οποίας κινείται. 

Μια από τις τελευταίες τέτοιες επιτυχίες του είναι κι ένας ποδοσφαιριστής που από το περασμένο χειμώνα βρίσκεται (και κάποιοι λένε πως παραμένει) στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Πρόκειται για τον Πορτογάλο Νέτο, τον οποίο ανακάλυψε στη Νασιονάλ την περίοδο που ο ίδιος ο Αντονέλι κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Σιένα. Ένα χρόνο μετά, η ιταλική ομάδα πούλησε τον παίκτη στη Ζενίτ, σε τιμή τετραπλάσια από εκείνη που υποχρεώθηκε να καταβάλει, ένα ποσό δηλαδή που ξεπέρασε τα 6 εκατ. ευρώ!  
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης