Στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ο Λυκογιάννης!

Στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ο Λυκογιάννης!

Με τον Άρη Λυκογιάννη ενισχύεται το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Ο μέχρι πρότινος head coach του Κολοσσού Ρόδου θα καθίσει δίπλα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ο Λυκογιάννης!
Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κολοσσού (σ.σ. αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1), ο Άρης Λυκογιάννη συζήτησε με τους ανθρώπους του “Τριφυλλιού” κι υπήρξε συμφωνία, προκειμένου ο 46χρονος προπονητής να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ως βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Άρης Λυκογιάννης εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

​Η προπονητική καριέρα του Άρη Λυκογιάννη ξεκίνησε στον Σπόρτιγκ (2001-2006) για ν’ ακολουθήσει το Παγκράτι, όπου έμεινε μέχρι το 2009. Στη συνέχεια εργάστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας μέχρι το 2012 κι εκεί σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Βρέθηκε ξανά στον Ίκαρο (σ.σ. στη Χαλκίδα αυτή τη φορά) το 2014, ενώ είχε προηγηθεί η σουηδική Σόλνα. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Κολοσσός Ρόδου, στον πάγκο του οποίου κάθισε τον Νοέμβριο και πλέον εντάσσεται στο τιμ του Παναθηναϊκού.

Κλείσιμο

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης