Η οικογένεια φανατικού οπαδού του ΠΑΟΚ εκπληρώνει την τελευταία του επιθυμία

Η οικογένεια φανατικού οπαδού του ΠΑΟΚ εκπληρώνει την τελευταία του επιθυμία

Ο εκλιπών είχε ζητήσει η τελευταία του κατοικία να είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ – Ήθελε να φέρνει τύχη στην ομάδα και την ίδια στιγμή… κακοτυχία στους αντιπάλους

Η οικογένεια φανατικού οπαδού του ΠΑΟΚ εκπληρώνει την τελευταία του επιθυμία
Οι τρεις κόρες και η σύζυγος ενός φανατικού οπαδού του Δικεφάλου του Βορρά, ομογενούς από το Σικάγο, σκόρπισαν τη στάχτη του στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ, εκπληρώνοντας έτσι την τελευταία του επιθυμία.

Σύμφωνα με το seleo.gr ο Ευθύμης Μπακάλης που έφυγε από τη ζωή το 2009, είχε ζητήσει η τελευταία του κατοικία να είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα αναζητούσε τον τρόπο και έξι χρόνια μετά κατάφερε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει πράξη την επιθυμία του.

Κλείσιμο
Για ένα μοναδικό, διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά, το γήπεδο της Τούμπας ξεχείλισε από αισθήματα και συγκίνηση.

Η στάχτη του έπεσε πάνω στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, από τα χέρια του ενός παιδικού του φίλου, που μάλιστα  είναι φίλαθλος του Άρη, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ήταν η τελευταία επιθυμία του καλύτερου του φίλου.

Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας του, ο Ευθύμης Μπακάλης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα του και να της φέρνει τύχη και την ίδια στιγμή… κακοτυχία στους αντιπάλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης