ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Άλμα επί κοντώ με τον «παγκόσμιο» Φιλιππίδη στην πλατεία Συντάγματος

Άλμα επί κοντώ με τον «παγκόσμιο» Φιλιππίδη στην πλατεία Συντάγματος

Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης θα στηθεί το Σάββατο στις 12:30 η αρένα του Athens Street Pole Vault

Άλμα επί κοντώ με τον «παγκόσμιο» Φιλιππίδη στην πλατεία Συντάγματος
Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, θα στηθεί το Σάββατο στις 12.30 η αρένα του Athens Street Pole Vault.

Μια εξαιρετική ιδέα του ΣΕΓΑΣ, που δίνει τη δυνατότητα σε φίλους του στίβου, αλλά και περαστικούς και τουρίστες, να παρακολουθήσουν ένα θεαματικό αθλητικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι επικοντιστές της Ευρώπης.

Ανάμεσα τους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ, ένας από τους λίγους που έχουν ξεπεράσει τα 5.90, ο Ρώσος  Ιλάι Μούντροφ, που το χειμώνα "σκαρφάλωσε" πάνω από τα 5.78, οι Γερμανοί  Σέρμπαθ Τόμπιας με 5.76 και Κάρστεν Ντίλα με 5.73, αλλά και ο Ρώσος Αντον Ιβάκιν, ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού, ο νεαρός Γερμανός Κάρλος Πεχ -δεύτερος στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων- και οι Έλληνες Στέφανος Κουφίδης, Παναγιώτης Λάσκαρης και ο 16χρονος Μανώλης Καραλής.

Κλείσιμο
Το Σάββατο το μεσημέρι,  ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με μεγάλο χορηγό την DHL, διοργανώνει έναν αγώνα-γιορτή. Αξίζει να είμαστε εκεί.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης