Λεβ: «Θα κριθεί στην 'κόψη του ξυραφιού'»

Λεβ: «Θα κριθεί στην 'κόψη του ξυραφιού'»

Μονομαχία που θα κριθεί στις λεπτομέρειες θα είναι ο ημιτελικός ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος τόνισε ότι οι Βαυαροί έχουν πιθανότητες, παρά τις απουσίες

Λεβ: «Θα κριθεί στην 'κόψη του ξυραφιού'»
Ζευγάρι όπου ο νικητής θα κριθεί στην "κόψη του ξυραφιού", είναι αυτό της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Γιόακιμ Λεβ. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας μίλησε για τον ημιτελικό του Champions League και, αναφερόμενος αρχικά στον προπονητή των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε πως περιμένει να είναι ένα πολύ συγκινητικό παιχνίδι γι' αυτόν. 

«Θα είναι ένα πολύ συγκινητικό παιχνίδι γι' αυτόν. Αντιμετωπίζει μία ομάδα όπου και έχει αγωνιστεί και έχει υπάρξει προπονητής με μεγάλη επιτυχία», ήταν τα λόγια του 55χρονου που, στη συνέχεια, τόνισε ότι δεν νομίζει να έχει πλεονέκτημα ο Καταλανός τεχνικός επειδή ξέρει καλά τους «μπλαουγκράνα». 

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω αν θα έχει πλεονέκτημα, επειδή γνωρίζει πολύ καλά την Μπαρτσελόνα. Σε τέτοιο επίπεδο, γνωρίζεις, έτσι κι αλλιώς, τα περισσότερα πράγματα στις μεγάλες ομάδες. Δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για εκπλήξεις», εξέφρασε ο προπονητής της «νασιοναλμανσαφτ». 

Η Μπάγερν θα έχει αρκετές απουσίες κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα για τον Γιοακίμ Λεβ, καθώς πιστεύει πως, ακόμη κι έτσι, οι Βαυαροί έχουν αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση. 

«Φυσικά και η Μπάγερν έχει πολλές πιθανότητες ενάντια στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή, όμως η Μπάγερν, παρά τους τραυματισμούς, εξακολουθεί να έχει μεγάλη ποιότητα», είπε ο Γερμανός τεχνικός που, στο τέλος, επισήμανε την πίστη του ότι η αναμέτρηση θα "κριθεί στην κόψη του ξυραφιού". 

«Θα είναι μια μονομαχία που θα "κριθεί στην κόψη του ξυραφιού". Ανυπομονώ να δύο αυτές τις δύο φανταστικές ομάδες σε δράση», κατέληξε.  

Πηγή: www.sport-fm.gr  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης