Φάμπρεγκας: «Μοναδικός ο Μουρίνιο»

Φάμπρεγκας: «Μοναδικός ο Μουρίνιο»

Αν και απέφυγε να πει ποιος είναι καλύτερος, ο Φάμπρεγκας τόνισε ότι ο Μουρίνιο ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλο προπονητή έχει συνεργαστεί

Φάμπρεγκας: «Μοναδικός ο Μουρίνιο»
Ένα μαγικό... άγγιγμα έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο το οποίο τον κάνει να ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλο προπονητή, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας. 

Ο Ισπανός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό, τονίζοντας ότι τον βάζει πάνω από οποιονδήποτε άλλο τεχνικό έχει συνεργαστεί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Αρσέν Βενγκέρ. 

«Ο Μουρίνιο λατρεύει να κερδίζει. Δε λέω ότι στους άλλους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί δεν αρέσει, απλά ο Μουρίνιο έχει κάτι το μοναδικό που με κάνει να τον βάλω πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Η νοοτροπία που δείχνει σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα με βοήθησαν να καταλάβω γιατί έχει κερδίσει τόσα πολλά στην καριέρα του», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα που στη συνέχεια ανέφερε ότι ο τεχνικός των «μπλε» έχει ένα «μαγικό» άγγιγμα. 

Κλείσιμο
«Ναι, έχει ένα μαγικό άγγιγμα. 100 τοις εκατό. Ξέρει πως να διαχειριστεί μια ομάδα όπως και το πως να πάρει το καλύτερο από κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό είναι που ζητάει κάποιος από έναν προπονητή», είπε ο 28χρονος. 

Η Τσέλσι την Κυριακή «σφράγισε» και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League, με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να εκφράζει την ελπίδα του ότι αυτή θα είναι μια αρχή μιας νέας εποχής για τον Λονδρέζικο σύλλογο. 

«Ελπίζουμε αυτή να είναι μια αρχή μιας νέας εποχής για την Τσέλσι. Μιας νέας ομάδας. Ελπίζουμε τώρα πως οι μικρότεροι παίκτες μπορούν να αισθανθούν τη νοοτροπία του νικητή και να τη συνεχίσουν για πολύ καιρό», δήλωσε ο Ισπανός διεθνής που στο τέλος επισήμανε ότι οι «μπλε» έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. 

«Από την αρχή της σεζόν έβλεπα ότι αυτή η ομάδα είναι νέα και ταλαντούχα και αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να υπογράψω εδώ. Το γεγονός ότι αυτός ο σύλλογος έχει τις προϋποθέσεις να γίνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη», κατέληξε.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης