Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»!

Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»!

Με την ευχή τα «κρούσματα» τραυματισμών των Μάντζαρη και Ντάρντεν να είναι τελευταία για φέτος, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Άρη, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον

Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»!
Σοβαρός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Άρη, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Μπράιαντ Ντάνστον. 

Ο Αμερικανός σέντερ ευχήθηκε να σταματήσουν οι τραυματισμοί στους «ερυθρόλευκους», με αφορμή αυτούς των Μάντζαρη και Ντάρντεν, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να πάει στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σάββατο (9/5), προκειμένου να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το Final 4 της Μαδρίτης. 

Αναλυτικά το blog του Μπράιαντ Ντάνστον στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

Κλείσιμο
«Καλησπέρα σε όλους, 

Χαίρομαι που για ακόμη μια φορά έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε. Και μάλιστα έπειτα από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πλέον είμαστε και μαθηματικά πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά ειλικρινά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. 

Και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας δεν είναι κάποιο… έπαθλο, οπότε θα πανηγυρίσουμε μόνο εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο είναι μια επιβράβευση της συνολικότερης παρουσίας μας όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά ως εκεί. Ο δεύτερος λόγος είναι πως έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας και πιστέψτε με αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Final Four είναι μπροστά μας και σε αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό που ήδη έχουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουν εντοπίσει οι προπονητές μας στο παιχνίδι μας. 

Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ο Μιχάλης είναι εδώ και καιρό εκτός, ο Όλιβερ είναι εκτός και τώρα ο Βαγγέλης με τον Τρεμέλ. Μετά τη χθεσινή προπόνηση είπα από μέσα μου “όχι τώρα, όχι τώρα άλλοι τραυματισμοί” και εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα μας έως το τέλος της σεζόν. Τώρα πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης