Ολυμπιακός: Θέλει νίκη και εμφάνιση με τον Άρη, αλλά η σκέψη θα είναι στο F4

Ολυμπιακός: Θέλει νίκη και εμφάνιση με τον Άρη, αλλά η σκέψη θα είναι στο F4

Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έχει εξασφαλιστεί και οι «ερυθρόλευκοι», θα προσπαθήσουν να κάνουν δύο καλά παιχνίδια για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους ενόψει ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός: Θέλει νίκη και εμφάνιση με τον Άρη, αλλά η σκέψη θα είναι στο F4
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρότι έχει και θα έχει όπως φαίνεται αρκετά μακροσκελές… τρίτο ημίχρονο ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Από χθες, άπαντες έχουν στραφεί στο αυριανό (06/05) προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League με τον Άρη στο «Nick Gallis Hall». Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έχει εξασφαλιστεί και οι «ερυθρόλευκοι», θα προσπαθήσουν να κάνουν δύο καλά παιχνίδια για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του Final Four της Μαδρίτης. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, γύμνασε χθες τους παίκτες του, έχοντας τρεις απουσίες. Η μία ήταν γνωστή, αφού ο Όλιβερ Λαφαγέτ συνεχίζει θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και δεν θα ταξιδέψει σήμερα για την Θεσσαλονίκη. Προβλήματα υπάρχουν όμως και με τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Τρεμέλ Ντάρντεν, για τους οποίος ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει στη σημερινή προπόνηση. Ο πρώτος έχει πρήξιμο στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και ο δεύτερος ενοχλήσεις στο γόνατο, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Πιθανότατα πάντως να προφυλαχθούν για να μην επιβαρυνθούν ενόψει Μαδρίτης. 

Πέμπτη η Παρασκευή τα σπουδαία 

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε χθες γνωστό ο Βασίλης Σπανούλης θα καταθέσει κανονικά τη προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παρά την κίνηση μεταμέλειας του τελευταίου με μήνυμα στον τηλεφωνητή του παίκτη. Ο αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε αυτεπάγγελτα έρευνα για τα περιστατικά και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως και η ΚΑΕ με την δική της μήνυση που κατέθεσε, είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους δικαστικά. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης