Ολυμπιακός: Μεταγραφές από το... πάνω ράφι με εντολή Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Μεταγραφές από το... πάνω ράφι με εντολή Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλύψει μόνος του - Μέχρι και 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας - Ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο ο Περέιρα

Ολυμπιακός: Μεταγραφές από το... πάνω ράφι με εντολή Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη όσα είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη φιέστα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλύψει μόνος του. Λέγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, πως θα μπουν 20 εκατ. ευρώ «ζεστά» στα ταμεία του συλλόγου, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή στους συνεργάτες του από το ποδοσφαιρικό τμήμα για μεγάλες μεταγραφές εν όψει της επόμενης σεζόν. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον 3-4 παίκτες μεγάλης εμπειρίας και κλάσης, συν κάποιους άλλους «συμπληρωματικούς». 

Ονόματα κυκλοφορούν πολλά, αλλά επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία συζήτηση (αλλά κι αν το έκανε δεν θα έβρισκε ανταπόκριση) προτού εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος Gr-Exit. 

Στο μεταξύ, χθες ο Βίτορ Περέιρα πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο. «Πέταξε» το μεσημέρι κι επρόκειτο να επιστρέψει τα ξημερώματα, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, αλλά με τις φήμες να θέλουν την επίσκεψη να έχει μεταγραφικό σκοπό.

Κλείσιμο
Σύντομα, αλλά μάλλον μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα ληφθούν και αποφάσεις για το ρόστερ. Φαίνεται πως προ των πυλών του Ολυμπιακού είναι ο Γκιόργκι Λόρια, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπάλαζ Μέγιερι. Ο 29χρονος Γεωργιανός γκολκίπερ, που έκανε πολύ καλή σεζόν με τον ΟΦΗ, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει. 

Προβλήματα με Ομάρ και… Μπεν 

Θλάση ελαφριάς μορφής έχει υποστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ είχε αποχωρήσει στο ημίωρο του αγώνα με την Καλλονή και υπέστη τον τρίτο του μυϊκό τραυματισμό τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Πλέον κάνει αγώνα δρόμου για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. 

Την ίδια ώρα, ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Μπεν στον αγώνα της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι σοβαρός. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη συνδέσμων κι αν επιβεβαιωθούν, ο αριστεροπόδαρος επιθετικός, που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός για 5-6 μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης