Τα μαζεύει ο Γιαννακόπουλος αλλά δεν ζητά συγγνώμη στον Σπανούλη

Τα μαζεύει ο Γιαννακόπουλος αλλά δεν ζητά συγγνώμη στον Σπανούλη

«Όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο και αυτό το τόνισα και στον Βασίλη Σπανούλη στον οποίο τηλεφώνησα την επόμενη μέρα του αγώνα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Διαψεύδουν πηγές του Ολυμπιακού ότι υπήρξε τηλεφώνημα Σπανούλη-Γιαννακόπουλου

Τα μαζεύει ο Γιαννακόπουλος αλλά δεν ζητά συγγνώμη στον Σπανούλη
Απολογητικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση για όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ (που όμως δεν έχει θεσμικό ρόλο ή μετοχές στην ομάδα) τόνισε πως δεν τον εκφράζουν όσα έγιναν, ενώ ανέφερε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Βασίλη Σπανούλη μετά τα όσα ανέφερε σε βάρος του, τόσο μπροστά στις κάμερες, όσο και σε βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το οποίο κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του. 

Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθεί να τα... μαζέψει, ανασκευάζοντας την σκαιή συμπεριφορά που επέδειξε το βράδυ του Σαββάτου, είναι σαφές ότι δεν ζητά συγγνώμη από τον Βασίλη Σπανούλη για την συμπεριφορά του.

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο. 

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα. 

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω». 
Κλείσιμο
Πηγές του Ολυμπιακού: Ο Σπανούλης δεν μίλησε με τον Γιαννακόπουλο
Τους ισχυρισμούς του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού ότι συνομίλησε με τον Βασίλη Σπανούλη την επομένη του αγώνα στο ΟΑΚΑ διαψεύδουν πηγές του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μίλησε στο τηλέφωνο με τον Δ.Γιαννακόπουλο, επισημαίνουν από τον Ολυμπιακό.



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης