Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απίστευτες ύβρεις Γιαννακόπουλου κατά Σπανούλη

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απίστευτες ύβρεις Γιαννακόπουλου κατά Σπανούλη

Μετά τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα αίσχη στο ντέρμπι του Σαββάτου - «Το δελτίο τύπου της Εισαγγελίας το οποίο αφορά σε δήθεν ποινική εμπλοκή του κου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα» αναφέρει δικηγόρος του κ. Γιαννακόπουλου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απίστευτες ύβρεις Γιαννακόπουλου κατά Σπανούλη
Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες για απειλές του Δημήτρη Γιανακόπουλου σε βάρος του Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου παρενέβη αυτεπαγγέλτως μετά τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι ο Δ.Γιαννακοπουλος εκτόξευσε εκτός από ύβρεις (αδίκημα που διώκεται μόνο κατ' εγκλιση) και απειλές σε βάρος του αρχηγού του Ολυμπιακού και καλεί σε κατάθεση τον Βασίλη Σπανούλη.

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του ο Βασίλης Σπανούλης θα ερωτηθεί αν επιθυμεί την ποινική δίωξη του Δ. Γιαννακόπουλου και για το καταγγελόμενο αδίκημα της εξύβρισης.

Κλείσιμο




Δικηγόρος Γιαννακόπουλου: Το δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα
Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, το δελτίο τύπου της Εισαγγελίας το οποίο αφορά σε δήθεν ποινική εμπλοκή του κου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα και αυτό, διότι αποτελεί ευθεία παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων η αποκάλυψη στοιχείων περί της ταυτότητας ανθρώπων οι οποίοι φέρονται να καλούνται από τις αρχές-πόσο μάλλον, όταν δεν έχει καν ασκηθεί ποινική δίωξη.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να απόσχετε κάθε αναφοράς στο όνομά του ή υπόνοια αυτού σχετικά με την παρούσα υπόθεση.

Μαργαρίτα Δημ. Θάνου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης