Ισοπαλία 1-1 για Παναθηναϊκό και Κέρκυρα

Ισοπαλία 1-1 για Παναθηναϊκό και Κέρκυρα

Με το 1-1 στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα πανηγύρισε την παραμονή της στη Superleague, ενώ ο Παναθηναϊκός που στο δεύτερο μέρος ξέμεινε από ιδέες και δυνάμεις, βλέπει πια την πλάτη του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία 

Ισοπαλία 1-1 για Παναθηναϊκό και Κέρκυρα
Αν και προηγήθηκε με πολύ όμορφο του Καρέλη στο 22’, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Κέρκυρα κι έμεινε πίσω από τον ΠΑΟΚ στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

«Χρυσός» ο βαθμός για τους γηπεδούχους με το 1-1 που ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Κόντου και κράτησε την ομάδα στην κατηγορία! 

Το ματς 
Κλείσιμο

Θέλοντας να καθαρίσουν τον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι από την αρχή πήραν τον έλεγχο, προσπαθώντας κυρίως με τους Νίνη και Ατζαγκούν να… ταΐσουν τον Καρέλη, που ελλείψει Μπεργκ, αγωνίστηκε πιο κεντρικά ως κλασικός προωθημένος. 

Η αστάθεια του Στιλ στις εξόδους και τα λάθη του Ζέκα στη μεσαία γραμμή «έμπασαν» την Κέρκυρα στο παιχνίδι, αφού αυτά τα δύο στοιχεία αποτέλεσαν ενδείξεις για τους «Φαίακες» ότι ο Παναθηναϊκός –παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα- είχε κι εκείνος τα τρωτά σημεία του τα οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. 

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης