Ολυμπιακός: Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο πρωτάθλημα

«Ο Μίκης Θεοδωράκης γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο πρωτάθλημα
Στα κόκκινα θα ντυθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Πειραιάς, καθώς η πόλη πανηγυρίζει το 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ο πρωταθλητής θα πραγματοποιήσει την φιέστα στο Γ. Καραϊσκάκης στο κυριακάτικο ματς με την Καλλονή και ο 42ος τίτλος είναι αφιερωμένος στον μεγάλο Ολυμπιακό, Μίκη Θεοδωράκη.

Η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σε ανακοίνωση αναφέρει: «Γιορτάζουμε για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού μας, που συνεχίζει στον δρόμο της δόξας και τη χρονιά που γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλείου του.

Ο τίτλος αυτός θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, στον μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής.

Κλείσιμο
Μιας ζωής γεμάτης με άφθαστη καλλιτεχνική δημιουργία, με αγώνες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Μιας ζωής γεμάτης με τόλμη και αλήθεια.

Στη διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του 42ο υ πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης