Προπόνηση και… θέαμα στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανιώνιο

Προπόνηση και… θέαμα στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανιώνιο

Προσέφερε σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ, συντρίβοντας (108-65) τον Πανιώνιο, για την 23η αγωνιστική της Α1, ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό 

Προπόνηση και… θέαμα στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανιώνιο
Παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον –ήδη καταδικασμένο- Πανιώνιο, τον οποίο και συνέτριψε 108-65 στο ΣΕΦ, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. 

Σκόραραν και οι 12 «ερυθρόλευκοι» που χρησιμοποιήθηκαν, με τους έξι να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 18 με τον Μπράιαντ Ντάνστον να είχε 15. Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης κορυφαίος ήταν ο Κόλεμαν με 22 πόντους. 

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε με το… καλημέρα. Ο Ντάνστον έκανε ό,τι ήθελε μέσα στη ρακέτα και έτσι ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 12-4 στα πρώτα λεπτά. Από την άλλη, η «ερυθρόλευκη» άμυνα δεν ήταν τόσο προσεκτική, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει κάποια καλάθια και να μειώνει στους πέντε (15-10). Όμως, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάτησαν το… γκάζι στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο +15 (30-15), με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει με το υπέρ τους 32-17. 

Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης