Η Μπαχαλόνα με οργάνωση αλά... Μπαρτσελόνα!

Η Μπαχαλόνα με οργάνωση αλά... Μπαρτσελόνα!

Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση, ανάμεσα στις ομάδες των Αθηνών και, όπως είναι λογικό, οι φετινοί στόχοι είναι υψηλότεροι

Η Μπαχαλόνα με οργάνωση αλά... Μπαρτσελόνα!
To 4ο Nescafé Frappé Students Cup αποτελεί ένα σταθερό πανελλήνιο θεσμό για το ποδόσφαιρο 8x8, με τις ομάδες του να μην αρέσκονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Τρανό παράδειγμα η ομάδα της …Μπαχαλόνα, η οποία συμμετέχει φέτος για 2η χρονιά και είναι τόσο καλά οργανωμένη,  ώστε να διατηρεί στατιστικά, αλλά και να έχει το δικό της κανάλι στο youTube! Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση, ανάμεσα στις ομάδες των Αθηνών και, όπως είναι λογικό, οι φετινοί στόχοι είναι υψηλότεροι.

Ο Στέφανος Σωτηρίου μίλησε αρχικά για τους λόγους που ώθησαν τρία  νέα παιδιά να αποφασίσουν να αθληθούν πιο ενεργά και να απολαύσουν με ζήλο τα οφέλη της συμμετοχής σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Ξεκινήσαμε 3 συμφοιτητές, εγώ, ο Αποστόλης Μύτογλου και ο Μάριος Κάτσα. Ήμασταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, είδαμε την αφίσα που προανήγγειλε το Students Cup και είπαμε γιατί όχι; Ας κάνουμε μία ομάδα. Θέλαμε στην αρχή να παίξουμε, να κάνουμε την πλάκα μας. Πήγαμε πολύ καλά την πρώτη χρονιά.

Κλείσιμο
Πήραμε μερικά ματς στα τελευταία λεπτά με τη δυναμική μας και στο τέλος καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στην Αθήνα. Πήγαμε και στο πανελλήνιο, τελευταίο κομμάτι του θεσμού για να ζήσουμε την εμπειρία και να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για τη δεύτερη χρονιά. Φέτος το πήραμε πιο ζεστά. Καταφέραμε και είμαστε η ίδια ομάδα»

Έχετε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κανάλι στο youTube (https://www.youtube.com/watch?v=8azgclwT1-I), στο οποίο ανεβάζετε highlights, διαγωνισμό για crossbar challenge (!) αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των αντιπάλων της ομάδας! Ουσιαστικά, λειτουργείτε με άψογο τρόπο το επίσημο κανάλι της Μπαχαλόνα!

Κρατάτε επίσης και στατιστικά. Πώς προέκυψε όλο αυτό;
Το κανάλι αναδεικνύει το στυλ που πρέπει να έχει μία ομάδα. Όλα γίνονται για το καλό της ομάδας και είναι ωραίο να φιλοξενούνται φάσεις, αλλά και δηλώσεις-συνεντεύξεις από τα παιδιά. Ξέρεις, αυτό πολλούς τους προκαλεί έκπληξη, όταν δουν για πρώτη φορά την κάμερα, αλλά νομίζω ότι είναι καλό και για τη διοργάνωση, αφού ανεβάζει όλο το επίπεδο της. Μας αρέσει να κάνουμε τέτοια πράγματα, γιατί είναι κάτι διαφορετικό, αλλά είναι και όμορφο να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά για τον εαυτό τους και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Πώς βλέπετε να κιλά για σας το φετινό πρωτάθλημα;
Φέτος είχαμε πιο εύκολες ομάδες από πέρυσι, δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι είναι η δεύτερη μας χρονιά. Υπάρχουν βέβαια και ομάδες που πάνε τραίνο, έχουν πολύ καλή πορεία. Θα δείξει πώς θα πάμε και η κλήρωση για τους 32”. Είναι και μονά ματς, οπότε εκεί θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας;
Καταφέραμε να συνυπάρχουμε, να τα βρίσκουμε μεταξύ μας. Είχαμε καλό ρόστερ και δεν χρειάστηκαν προσθήκες. Μπορεί να υπήρχαν και άλλα παιδιά με καλά ποδοσφαιρικά προσόντα, αλλά για εμάς προέχει η καλή χημεία της ομάδας. Είμαστε όλοι 18-19 ετών, έχουμε παίξει δεκάδες φορές μεταξύ μας, ξέρουμε πλέον ο ένας τον άλλον, με τα καλά και τα άσχημα του και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.

Και ο στόχος σας για φέτος;
Περάσαμε στην επόμενη φάση, θέλουμε πλέον να πάμε στην τελική φάση και γιατί όχι να περάσουμε στον τελικό και να το σηκώσουμε! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης