Φουλάρει για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Στην Αργεντινή θα βρεθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεκινώντας την προσπάθεια για την απόκτηση του επιθετικού της Εστουδιάντες

Φουλάρει για Καρίγιο ο Ολυμπιακός
Ο σκάουτ του Ολυμπιακού βρισκόταν στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα, ρίχνοντας στο τραπέζι τις προτάσεις του από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Μιλώντας με τον Χουάνχο Λορένθο και τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, ο Αργεντινός επέμεινε για την περίπτωση του Γκουίντο Καρίγιο, που είναι και το πιο «καυτό» όνομα στη λίστα του.

Ο Γκαλέτι φαίνεται πως πήρε το «ΟΚ» από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και θα μεταβεί στην πατρίδα του για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Εστουδιάντες, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Η περίπτωσή του συμπατριώτη του επιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι, αφού πέραν του κόστους  το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρισκόταν στην Ευρώπη και διαπραγματευόταν ήδη με αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά, έχοντας σημειώσει 16 γκολ στο πρωτάθλημα και στο Copa Libertadores.
Κλείσιμο

Στη λίστα πάντως του Γκαλέτι, πέρα από τον Καρίγιο υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Φούνες Μόρι της Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο ο «Λούτσι» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τις καλές του σχέσεις με την Εστουδιάντες για τη μεταγραφή του υπ' αριθμόν ένα στόχου των Πειραιωτών από την αγορά της Αργεντινής.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης