Τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια του Final 4

Τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια του Final 4

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το Final 4 της Μαδρίτης ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα παραλάβει συνολικά 745 «μαγικά χαρτάκια», ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους διαρκείας. 

Τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια του Final 4
Μέσω αίτησης θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του Ολυμπιακού να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το Final 4 της Μαδρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραλάβουν συνολικά 745 «μαγικά χαρτάκια» και προτεραιότητα θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι διαρκείας. 

Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει τη Δευτέρα (27/4) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (30/4) στις 18:00, ενώ από τη Δευτέρα (4/5) θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

Κλείσιμο
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Turkish Airlines Euroleague Final Four 2015 στη Μαδρίτη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής: 

Όπως κάθε ομάδα του Final Four, έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 745 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας, εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης