Πρίφτης: «Θα είναι πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»

Πρίφτης: «Θα είναι πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»

Η στροφή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και η κόπωση του Άρη αποτελούν προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων στο Nick Galis Hall την Τρίτη

Πρίφτης: «Θα είναι πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»
Έναν πεισμωμένο μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρωλίγκα Παναθηναϊκό περιμένει να αντιμετωπίσει με τον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης την Τρίτη (20:45). 

«Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα θα είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και ενεργοποιημένος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα και ξέρουμε ότι το ματς έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρίνων» που έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση της ομάδας του. 

«Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κατ’ αρχήν το κομμάτι της κούρασης και της ελλιπούς προετοιμασίας, καθώς μεσολάβησαν μόλις δύο μέρες από το προηγούμενο παιχνίδι μας, όπως επίσης και κάποιους τραυματισμούς σημαντικών παικτών μας. Θέλουμε όμως να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε σκληροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας να είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε.  

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης