Σλότερ: «Θα κρίνουν την έδρα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»

Σλότερ: «Θα κρίνουν την έδρα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»

Ο Έι Τζέι Σλότερ χαρακτήρισε κομβικά τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, αλλά τόνισε πως αυτό δεν χαρίζει απαραίτητα τον τίτλο

Σλότερ: «Θα κρίνουν την έδρα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»
Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ στάθηκε και στην απουσία του από τη σειρά των play offs απέναντι σ την ΤΣΣΚΑ λόγω τραυματισμού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθηση. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Πέρασε καιρός από τότε που τα είπαμε για τελευταία φορά. Όμως επέστρεψα ενώ αν ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα, μια πολύ… ενδιαφέρουσα ιστορία ανοίγεται μπροστά μας. 

Κλείσιμο
Πρωτίστως οφείλω να αναφέρω ότι οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ άσχημες για μένα. Εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν ήμουν ικανός να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στη σειρά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ταξίδεψα στη Μόσχα αλλά τραυματίστηκα πριν τον πρώτο αγώνα της σειράς. Άτυχη στιγμή, σίγουρα. 

Το χειρότερο για έναν αθλητή είναι να κάθεται στο πάγκο και να κοιτάζει απλά το παιχνίδι, όντας ανήμπορος να βοηθήσει εξαιτίας τραυματισμού. Έχεις τη θέληση και το κίνητρο να παίξεις, αλλά δεν μπορείς. 

Τέλος πάντων. 

Όλα αυτά είναι παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα κι έχουμε δύο σημαντικούς αγώνες μπροστά μας. Θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη, μια δυνατή και ποιοτική ομάδα, στη Θεσσαλονίκη και μετά θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Τα αποτελέσματά μας σε αυτούς τους αγώνες θα κρίνουν το αν θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. 

Θα σας πω τη γνώμη μου… Ο στόχος μας βέβαια είναι να νικήσουμε και στους δύο αγώνες. Είναι θετικό να έχεις το πλεονέκτημα έδρας, όμως από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Αν είσαι έτοιμος θα νικήσεις, χωρίς να έχει σημασία σε ποιο γήπεδο παίζεις. 

Αυτή τη στιγμή, όμως, σκεπτόμαστε μόνο τον αγώνα κόντρα στον Άρη. Είναι καλοί και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, σε επίθεση και άμυνα, αν θέλουμε να νικήσουμε. 

Όσο για τον εαυτό μου; Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στην ομάδα μου και με τη βοήθεια των οπαδών μας μπορούμε να κάνουμε πολλά».  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης