Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Εντέν Αζάρ

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Εντέν Αζάρ

Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις της PFA, σημειώνοντας 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις - Καλύτερος νέος παίκτης ο Χάρι Κέιν

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Εντέν Αζάρ
Ο Εντέν Αζάρ ήταν τελικά ο εκλεκτός των ποδοσφαιριστών της Premier League, παραλαμβάνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της φετινής σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα την Κυριακή.

Ο Βέλγος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις της PFA, σημειώνοντας 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη φανέλα των Μπλε, τους οποίους οδήγησε στην κατάκτηση του League Cup, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο θα συμβεί και με τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Ο Αζάρ βραβεύεται για δεύτερη σερί χρονιά, αφού πέρυσι είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. Το βραβείο αυτό κατέληξε στον Χάρι Κέιν, που εξαργύρωσε την εκπληκτική του σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ.

Κλείσιμο
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μία μέρα θέλω να γίνω ο καλύτερος και αυτό που έκανα φέτος ήταν να παίξω πολύ καλά. Η Τσέλσι έπαιξε πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το αξίζω, αλλά είναι καλό για εμένα που το κερδίζω. Είναι ακόμη καλύτερο όταν επιλέγεσαι από τους συναδέλφους σου, που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο. Συνεχίζω όπως την περυσινή σεζόν. Προσπαθώ να είμαι το ίδιο καλός. Προσπαθώ να σκοράρω περισσότερο απ' ότι πέρυσι. Προσωπικά έχω κάνει καλή σεζόν, ήμουν παρών στα μεγάλα ματς και σημείωσα αρκετά σημαντικά γκολ. Γι' αυτό θα θυμάμαι την φετινή σεζόν» δήλωσε ο ίδιος παραλαμβάνοντας το βραβείο του.

Την ενδεκάδα της φετινής σεζόν στην Premier League, συμπλήρωσαν οι Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Σάντσες (Άρσεναλ), Μάτιτς (Τσέλσι),  Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Αζάρ (Τσέλσι), Κέιν (Τότεναμ), Ντιέγο Κόστα (Τσέλσι).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης