O Πανιώνιος ήθελε, ο Τσόρι είχε άλλη άποψη

O Πανιώνιος ήθελε, ο Τσόρι είχε άλλη άποψη

Iσοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη - Ο Πανιώνιος κράταγε στα χέρια του τη νίκη που θα τον έσωζε και μαθηματικά, όμως η είσοδος του Τσόρι άλλαξε τα πάντα και ήταν βασική αιτία που το 2-0 έγινε τελικά 2-2!

O Πανιώνιος ήθελε, ο Τσόρι είχε άλλη άποψη
Αν και προηγήθηκε 2-0, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό αφού η είσοδος του Τσόρι άλλαξε τα πάντα!

Κολοβός και Μπουμάλ τα γκολ των Νεοσμυρνιωτών που μια μία ώρα έδειχναν να κρατούν τους τρεις βαθμούς που θα τους έσωζαν και μαθηματικά, δεν είχαν υπολογίσει όμως στο ταλέντο του Αργεντινού.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση στην οποία οι "ερυθρόλευκοι" μείωσαν και με προσωπικό σόλο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κλείσιμο
Πολλές χαμένες ευκαιρίες στο τέλος για τους Πειραιώτες, δοκάρι στο 90' ο Μπενίτες.


Το ματς
Οι πολλές αλλαγές του Περέιρα στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού δεν έδειξαν να επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα, αφού για ένα εικοσάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ντουρμάζ και Φουστέρ άλλαζαν συνεχώς πλευρές, με τον Ισπανό να αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα της εικόνας των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν μεν δραστήριοι, αλλά φλύαροι. Πράγμα που μεταφράζεται σε κάμποσες καλές στιγμές, αλλά τελειώματα δίχως ψυχή, κάτι που πιθανότατα αποδίδεται περισσότερο στη χαλάρωση που μπορεί να φέρει η κατάκτηση του τίτλου και όχι στο πειραματική ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Με το που κόπασε ο επιθετικός «οίστρος» του Ολυμπιακού, ο Πανιώνιος απάντησε στη… φλυαρία του με «λόγια» λίγα και καλά. Μια βαθιά μπαλιά του Μπακασέτα έβγαλε Μπουμάλ και Κολοβό πίσω από την αντίπαλη άμυνα και ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε όσο πιο απλά γινόταν απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο τους άλλαξαν ρόλους και ο Μπουμάλ ήταν εκείνος που από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ κάνοντας το 2-0, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδειχνε να ξεμένει από ιδέες. Ένας τύπος όμως που ποδοσφαιρικά δεν μοιάζει να ξεμένει ποτέ από τέτοιες, ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεδίπλωσε το ρεπερτόριό του στο χορτάρι και με τις εμπνεύσεις του έφερε το ματς στα ίσα. Από τα πόδια του Αργεντινού ξεκίνησε το πρώτο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μήτρογλου σε μία από τις λίγες φορές που ξέφυγε από το αντίπαλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και δύο λεπτά αργότερα με ένα σόλο και κούρσα από το κέντρο, έκανε το 2-2 στο 68’!

Εκτός του Τσόρι, μεγάλη βοήθεια στη δραστική βελτίωση των φιλοξενούμενων έπαιξε και η είσοδος του ορεξάτου Μπενίτες, που όμως δεν κατόρθωσε να προσθέσει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ καθώς είχε δοκάρι στο 90’, όπως και ο Φορτούνης, ο οποίος στο 89’ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή αστοχώντας σε απίστευτο τετ α τετ απέναντι στον Παπαδόπουλο .

Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης