Πρόεδρος Superleague: Ποδοσφαιρικό Grexit είναι καταστροφή

Πρόεδρος Superleague: Ποδοσφαιρικό Grexit είναι καταστροφή

Δεν είναι μόνο το άμεσο οικονομικό πλήγμα καθώς πέρα από αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει θέσεις εργασίας σε 40.000 άτομα και προσφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ σε όρους ΑΕΠ στην ελληνική οικονομία, δηλώνει ο Γιώργος Μποροβήλος

Πρόεδρος Superleague: Ποδοσφαιρικό Grexit είναι καταστροφή
O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μιλά στο gazzetta.gr για όλα τα ανοιχτά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το Grexit, τη βία, τη διαιτησία και όσα απασχολούν τον φίλαθλο!

Δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Μποροβήλου στο gazzetta.gr

Ποια είναι η άποψη σας για το ενδεχόμενο Grexit;

«Ο ενδεχόμενος αποκλεισμός των ομάδων ή της Εθνικής από τις διοργανώσεις της OYEΦΑ και της ΦΙΦΑ αποτελεί καταστροφικό σενάριο. Δεν είναι μόνο το άμεσο οικονομικό πλήγμα καθώς πέρα από αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει θέσεις εργασίας σε 40.000 άτομα και προσφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ σε όρους ΑΕΠ στην ελληνική οικονομία. Κι αν το δούμε στο σύνολο του κινεί περίπου 2 δις ευρώ στην πραγματική οικονομία και από αυτά τα 550 εκατομμύρια πάνε στο κράτος σε επίπεδο φόρων. Παράλληλα η Ελλάδα έχει πετύχει να διατηρεί τις ομάδες της και την Εθνική σε υψηλό επίπεδο κι ο αποκλεισμός θα μας πάει πολύ πίσω. Κι αν ακόμα κάποια στιγμή διορθωθούν τα πράγματα, θα έχουμε μείνει πολύ πίσω.»

Τι πιστεύετε τελικά ότι θα γίνει; Θα οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις;
Κλείσιμο

«Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική, να μην υπάρχουν συνέπειες από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, να μην υπάρχουν συνέπειες και το ποδόσφαιρο να βγει ωφελημένο από όλη αυτή την ιστορία...»

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης