Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (2-1), Λεβαδειακός-Ατρόμητος (2-1), Πλατανιάς-Παναιτωλικός (2-0)

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (2-1), Λεβαδειακός-Ατρόμητος (2-1), Πλατανιάς-Παναιτωλικός (2-0)

Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε νωρίτερα σε ισοπαλία από τον ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα - υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα  - Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (2-1), Λεβαδειακός-Ατρόμητος (2-1), Πλατανιάς-Παναιτωλικός (2-0)
Το Παναθηναϊκός - Ξάνθη άνοιξε και έκλεισε την πρώτη μέρα της 32ης αγωνιστικής της Super League. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με πέντε αναμετρήσεις να τραβούν τα βλέμματά μας.

Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε νωρίτερα σε ισοπαλία (1-1) από τον ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που απειλήθηκε κιόλας να φύγει ηττημένους από τους μαχητικούς Γιαννιώτες.

Σε εξέλιξη (σέντρα στις 17:15) έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Μία από αυτές είναι το Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός. Οι Αρκάδες μετά το βαρύ 4-0 στη Βέροια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που πέρα από τους τρεις βαθμούς δεν θα ψάξει τίποτα άλλο. Οι 37 βαθμοί που έχει η ομάδα του Ρόκα δεν εξασφαλίζουν την παραμονή και του χρόνου στη Super League.

Κλείσιμο
Ο Λεβαδειακός που έχει κι αυτός 37 βαθμούς υποδέχεται την ίδια ώρα τον Ατρόμητο, που μετά την απώλεια κόντρα στον ΠΑΣ δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Ο Πλατανιάς είναι η τρίτη ομάδα που έχει 37 βαθμούς και θα ψάξει να τους κάνει περισσότερους κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε μόνη της το... τρένο της Ευρώπης και δύσκολα θα επιστρέψει σ' αυτό.

Οι Χανιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς την περασμένη εβδομάδα λόγω του ότι η Νίκη Βόλου δεν αγωνίζεται πια, ενώ το ίδιο έκανε κι η ομάδα του Αγρινίου απέναντι στην Καλλονή.

Το πρόγραμμα σήμερα ολοκληρώνεται με το Πανιώνιος - Ολυμπιακός. Εκεί, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή της απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που σε καμία περίπτωση ο Βίτορ Περέιρα δεν θέλει να δει τους παίκτες του να είναι χαλαροί.

Διαβάστε περισσότερα στο  gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης