ΑΕΚ: Δυσκολεύει η υπόθεση Σα

ΑΕΚ: Δυσκολεύει η υπόθεση Σα

Ο 27χρονος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην κλήση του στην εθνική Πορτογαλία -Προχωράει και για στόπερ η «Ένωση»

ΑΕΚ: Δυσκολεύει η υπόθεση Σα
Πολύ καλή δουλειά κάνει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως αποδεικνύεται από την πορεία που έχουν ποδοσφαιριστές που απασχολούν αποδεδειγμένα εδώ και αρκετό καιρό την «Ένωση».

Εκτός από τον Αντρέ Σιμόες που ξεχωρίζει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, άλλος ένας παίκτης από την ιβηρική χερσόνησο – ο Ορλάντο Σα που αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας – βλέπει τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν διαρκώς.

Σύμφωνα με όσα γράφουν στην πατρίδα του 27χρονου επιθετικού, δεν αποκλείεται να κληθεί σύντομα από τον Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν στις 13 Ιουνίου την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2016 και τρεις μέρες αργότερα την Ιταλία σε φιλική αναμέτρηση.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο θα ανέβει η αξία του παίκτη και στη Λέγκια υπολογίζουν να τον πουλήσουν με περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, αν και στην ΑΕΚ πίστευαν πως θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους με 500.000 ευρώ. 

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης