Ισοπαλία στο Περιστέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ισοπαλία στο Περιστέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έφτασε μια ανάσα από μεγάλη νίκη, όμως και η ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) του δίνει το πάνω χέρι για τα πλέι-οφ - Ο Ατρόμητος κρατήθηκε στην ζωή, όμως δύσκολα θα κλέψει την θέση από τους Γιαννιώτες

Ισοπαλία στο Περιστέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Βολεμένος μέσα στην ατυχία του μπορεί να αισθάνεται ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες αν και ισοφαρίστηκαν στο φινάλε απ’ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1), πέτυχαν τον στόχο τους κατά το ήμισυ, αφού διατήρησαν την διαφορά τους (+4), που τους στέλνει στην πεντάδα. 

Σκόρερ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν ο Τσάβες στο 13ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν –με σχετική ευκολία- τους Περιστεριώτες, που η εικόνα τους δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Νιόπλια στον πάγκο τους. Τελικά, αν και άργησε η λύση δόθηκε στο 84’ με τον Πίτου Γκαρσία να ισοφαρίζει σε ένα σημείο όπου η ομάδα του δεν απειλούσε ιδιαίτερα. 

Το ματς:
Πολύ καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά. Ο Ατρόμητος ήταν φανερό πως ήθελε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μεταφέρει το βάρος στην απέναντι πλευρά, ενώ και ο ΠΑΣ έβρισκε χώρους στις αντεπιθέσεις. Τελικά, ευνοημένοι από την εικόνα του ματς ήταν οι παίκτες του Πετράκη που «χτύπησαν» με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση από τον Τσάβες στο 13’. Οι Περιστεριώτες μετά το γκολ θόλωσαν και έχασαν την συνοχή τους, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν απόλυτα το ματς. 

Η ομάδα του Νιόπλια αν και κυκλοφορούσε την μπάλα στον χώρο τον κέντρου δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την εστία του Βελλίδη. Αντίθετα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έπαιζε πιο απελευθερωμένα και έβγαζε με μεγαλύτερη ευκολία τελικές προσπάθειες, που θα μπορούσαν να του είχαν δώσει το 2-0. Το ημίχρονο «έκλεισε» με τους γηπεδούχους να μην απειλούν καθόλου και τον ΠΑΣ να διαφυλάσσει με άνεση το υπέρ του σκορ. 
Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης