Σενάρια για ΑΕΚ και Ανιέτε

Σενάρια για ΑΕΚ και Ανιέτε

Για σοβαρό ενδιαφέρον και πρόταση της ΑΕΚ ώστε να αποκτήσει τον Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Λέφσκι Σόφιας γράφουν στη Βουλγαρία.

Σενάρια για ΑΕΚ και Ανιέτε
Κοντά σε συμφωνία με τον Αντόνιο Ανιέτε παρουσιάζεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία. 

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Ισπανός επιθετικός, αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Λέφσκι Σόφιας και ο λόγος -όπως γράφουν στη γειτονική χώρα- είναι το ενδιαφέρον της «Ένωσης». 

«Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει. Η Λέφσκι δεν τα παράτησε και του έκανε βελτιωμένη πρόταση με έναν από τους όρους να κρατήσει το 50% από μελλοντική μεταγραφή του. 

Κλείσιμο
Όμως η ΑΕΚ φέρεται να είναι κοντά στο ν’ αποσπάσει την υπογραφή του. Ο σύλλογος υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγω χρεών το 2013, ωστόσο δύο χρόνια μετά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία», αναφέρει το δημοσίευμα στο "gong.bg". 

Την εφετινή σεζόν ο 30χρονος, Ανιέτε μετρά 23 συμμετοχές με 11 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν ο ηγέτης της Νίκης Βόλου. Τη βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. 

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης