Σοκ με Μόντριτς

Σοκ με Μόντριτς

Άσχημα ήταν τα νέα για τη Ρεάλ καθώς ο τραυματισμός του Λούκα Μόντριτς αποδείχθηκε σοβαρός και θα τον κρατήσει έξω για έξι εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Κροάτης χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοκ με Μόντριτς
Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λούκα Μόντριτς, καθώς ο τραυματισμός του Κροάτη στο γόνατο είναι σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός για έξι εβδομάδες. 

Ο 29χρονος χαφ χτύπησε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Μάλαγα και αποχώρησε στο 60'. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα και οι εξετάσεις που έκανε ο μέσος της «βασίλισσας» ήρθαν να το επιβεβαιώσουν. 

Ο Μόντριτς θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει αρχικά τον δεύτερο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, όπως και όλα τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος που απομένουν. 

Κλείσιμο
Ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει να αγωνιστεί ξανά ο Κροάτης τη φετινή σεζόν, είναι να καταφέρουν να προκριθούν οι «μερένχες» στον τελικό του Champions League. 

Σημειώνεται ότι από το ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος» την Τετάρτη (22/4) θα απουσιάσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, που επίσης τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μάλαγα. 

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης