Διπρόσωπος «Δικέφαλος»

Διπρόσωπος «Δικέφαλος»

Συγκεντρωμένος αμυντικά, αλλά προβληματικός στην τελική προσπάθεια εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ που πήρε δύσκολη κόντρα στην Κέρκυρα. Περιμένει βελτίωση ο Γεωργιάδης. Χάνει Ρατς, Νομπόα

Διπρόσωπος «Δικέφαλος»
Τουλάχιστον προσωρινά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στη δεύτερη θέση χάρη στη νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Μια δύσκολη επικράτηση για τους Θεσσαλονικείς, όπου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η αδυναμία της ομάδας στην τελική προσπάθεια και φάνηκε ακόμη περισσότερο με την απουσία του φορμαρισμένου Παπαδόπουλου. Κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας την ανάγκη του «Δικεφάλου» να παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση μιας και σύντομα ακολουθεί η μάχη των πλέι οφ. 

Το υπέροχο γκολ του Κάτσε λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς που επιστρέφουν στη βάση χωρίς απώλειες βαθμών, αλλά χάνοντας δύο παίκτες ενόψει της συνέχειας. Ο μεν Ρατς αποβλήθηκε και θα λείψει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Νομπόα συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός σε δύο από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας (με ΠΑΣ, Λεβαδειακό και Πανιώνιο).  

Διαβάστε περισσότερα
εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης