«Έσκασε» προκαταβολή η Γιουβέντους!

«Έσκασε» προκαταβολή η Γιουβέντους!

Το πρωτάθλημα δεν το χάνει, όμως ο λόγος που ώθησε την Γιουβέντους στη νίκη ήταν άλλος. Οι «μπιανκονέρι» καθάρισαν την Λάτσιο στο Τορίνο, 2-0, και της πήραν τον αέρα ενόψει του τελικού στο Κύπελλο

«Έσκασε» προκαταβολή η Γιουβέντους!
Όλα στην ώρα τους… όμως για την Γιουβέντους περισσεύει μπόλικος για να «ρυθμίζει» και τις μελλοντικές της υποχρεώσεις! Κάπως έτσι αντιμετώπισε την Λάτσιο στο Τορίνο. Η ομάδα του Αλέγκρι επικράτησε 2-0 κόντρα στους Ρωμαίους και εκτός από ακόμη ένα βήμα τίτλου έδειξε τις διαθέσεις της ενόψει του μεταξύ τους τελικού για το Κύπελλο. 

Οι πολλές και σημαντικότατες απουσίες αποσυντόνισαν την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που έχασε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων της. Από την άλλη πλευρά, οι «μπιανκονέρι» διαχειρήστηκαν εξαιρετικά το παιχνίδι και το καθάρισαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Κάρλος Τέβες στο 17ο λεπτό βάζοντας φωτιά στο γεμάτο «Juventus Stadium». Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν εύκολα στο 2-0 με τον Μπονούτσι να νικάει με κοντινό σουτ τον Μαρκέτι, λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας (28’). 

Από εκεί και πέρα η «Γηραιά Κυρία» κράτησε το παιχνίδι στα μέτρα της κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του επαναληπτικού με την Μονακό στην Γαλλία για τους προημιτελικούς του Champions League. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Κατάλντι στο φινάλε (89’).  

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης