Σπουδαίος «Νόλε»!

Σπουδαίος «Νόλε»!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στο τουρνουά Masters στο Μονακό θα έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς επιβλήθηκε του Ράφαελ Ναδάλ με 2-0 σετ και θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ στον τελικό

Σπουδαίος «Νόλε»!
Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς τον τελευταίο καιρό και το πιστοποίησε για ακόμα μία φορά στο τουρνουά Masters στο Μονακό. Ο Σέρβος πήρε τη νίκη εύκολα με 2-0 σετ σε 97 λεπτά απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο, Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος φάνηκε ανήμπορος να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. 

Έτσι, ο Τζόκοβιτς θα βρει απέναντι του την Κυριακή (19/4) στο μεγάλο τελικό τον Τόμας Μπέρντιχ που υπερίσχυσε νωρίτερα του Γκαέλ Μονφίς επίσης με 2-0. 

Στο πρώτο σετ ο Ισπανός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και αφού έκανε το «break», πήρε σημαντικό προβάδισμα με 3-0 αιφνιδιάζοντας πλήρως τον Τζόκοβιτς. Σε αυτό το σημείο ο Σέρβος έδειξε να… ξυπνάει από το λήθαργο, και κυριολεκτικά ισοπέδωσε το μεγάλο αντίπαλό του. «Έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Ναδάλ και πήρε τα επόμενα 6 games και το σετ κάνοντας το 1-0. 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ο Ναδάλ φανερά επηρεασμένος από την εξέλιξη του ματς και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αφού δεν απείλησε καν να κάνει break. Ήταν χειρότερος τόσο στο σερβίς όσο και στις επιστροφές και ο 27χρονος Σέρβος φυσικά το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Μετά το 3-3 έκανε το break παίρνοντας το προβάδισμα με 4-3, ενώ έκλεισε εντυπωσιακά τον αγώνα με δεύτερο break κάνοντας το 6-3. Έτσι, νίκησε τον Ισπανό έχοντας τα διπλάσια ακριβώς games (12 έναντι 6 του Ναδάλ), δείγμα της κατάστασης και των δύο κορυφαίων τενιστών αυτή τη στιγμή. 

Πλέον ο «Νόλε» θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ στον τελικό και θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τέταρτο φετινό του τίτλο ύστερα από αυτούς στο Αυστραλιανό Open και στα Masters στο Indian Wells και το Μαϊάμι.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης