Πόλo: Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Πόλo: Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής στη Σερβία, επιβλήθηκε 8-7 της Ραντνίτσκι στην 9η αγωνιστική του Champions League και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final-6, με συγκλονιστικό Φουντούλη 

Πόλo: Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία
Με τρομερή εμφάνιση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-7 της Ραντνίτσκι στη Σερβία και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στο Final-6 του Champions league. 

Με τον Γιάννη Φουντούλη να είναι συγκλονιστικός, αφού πέτυχε σημαντικό γκολ στην κόντρα, αλλά και το τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το σπουδαίο «διπλό» απ’ την έδρα της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης, αφήνοντάς την μάλιστα εκτός συνέχειας. 

Οι ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για είσοδο στο Final-6 πλέον αναπτερώθηκαν, αφού η νίκη τους ανέβασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Έγκερ -που καραδοκεί για να την καπαρώσει- να αγωνίζεται απόψε κόντρα στην πανίσχυρη Προ Ρέκο. 

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και ηττηθεί, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, που θα γίνει στις 2 Μαΐου. 

Τότε, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μόνο νίκη κόντρα στην ουραγό του ομίλου Μπρέσια, ενώ η Έγκερ θα πρέπει να χάσει απ’ την Μπαρτσελονέτα. 
Κλείσιμο

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4. 

Οι σκόρερ: 
Ραντνίτσκι (Στεβάνοβιτς): Μπασάρα 3, Ντέντοβιτς 1, Τσουκ 1, Τόχολι 1, Βουκσάνοβιτς 1. 
Ολυμπιακός (Βλάχος): Φουντούλης 3, Δελακάς 1, Ράτζεν 1, Μαγιαράκ 1, Γούνας 1, Μουρίκης 1. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης