Παναιτωλικός: Όσο ζει… ελπίζει!

Παναιτωλικός: Όσο ζει… ελπίζει!

Ζωντανός στο κυνήγι για είσοδο στα play-off έμεινε ο Παναιτωλικός επιστρέφοντας στις νίκες μετά από καιρό με το 2-0 επί της Καλλονής, σκοράροντας μετά από δύο μήνες. Καθοριστικός και πάλι ο Μαρτίνες

 Παναιτωλικός: Όσο ζει… ελπίζει!
Έξι ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά. Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο Αγρίνιο της Καλλονής για την 31η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στα επιτυχή αποτέλεσμα μετά από δύο μήνες, καθώς μετά από το 2-0 επί του Αστέρα στις 14 Φλεβάρη. Από εκεί και πέρα μέτρησε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες χωρίς να σημειώσει τέρμα. 

Το ματς 

Από τη μία οι γηπεδούχοι που ήθελαν να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι για την είσοδο στα play-off, αν και το έργο τους είναι πολύ δύσκολο πλέον, αν και λίγες αγωνιστικές κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους. Από την άλλη οι νησιώτες, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν ως στόχο να κλείσουν καλά τη σεζόν, καθώς ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. 

Κλείσιμο
Αυτά τα στοιχεία είχαν ως αποτέλεσμα να μπει ο Παναιτωλικός πιο… μαγκωμένος στο παιχνίδι και να αργήσει να πάρει μπρος, ενώ οι παίκτες της Καλλονής ξεκίνησαν πιο καλά απελευθερωμένοι και από το άγχος. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοιχτά από την αρχή και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους, έχοντας δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο από στημένες φάσεις. Ωστόσο, στην πρώτη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καλά τη φάση ο Αναστασιάδης και στη δεύτερη ο Αντέγιο. 

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Αγρινίου, που ναι μεν είχε δύο τελικές μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο ανέβασε ρυθμούς και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Αρχικά… προειδοποίησε στο 12’ με τον Βιγιαφάνες να κάνει ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και τον Τσαμπούρη να διώχνει σωτήρια σχεδόν πάνω στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μαρτίνες δεν συγχώρεσε για τον χώρο που του δόθηκε και εκτέλεσε με πολύ ωραίο σουτ τον Ράφαελ. 

Η υπεροχή του Παναιτωλικού συνεχίστηκε μέχρι την ανάπαυλα, αν και οι τελικές δεν ερχόντουσαν με την ίδια συχνότητα, όπως στο διάστημα 10’-30’. 

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του β’ μέρους, βάζοντας Αράς και Μίνγκα στο παιχνίδι αντί των Λεοζίνιο-Ναβάρο. Η εικόνα της Καλλονής βελτιώθηκε συγκριτικά, αλλά ουσιαστικά ήταν η ίδια με τα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους στηριζόμενοι οι φιλοξενούμενοι στον ενθουσιασμό τους, ενώ γενικότερα οι δύο ομάδες έπαιζαν κάπως… άναρχα. 

Το ματς έμεινε ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα μέχρι τέλους, αλλά ο Τσαμπούρης με το αυτογκόλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα για κάτι θετικό. 


Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης