Επική νίκη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη!

Επική νίκη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός με τεράστια εμφάνιση στο «Παλαού», υποδούλωσε την Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησε με 76-63 για πρώτη φορά στο «σπίτι» της και πλέον την… περιμένει στο ΣΕΦ!

Επική νίκη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη!
Ξεμπλόκαρε ο δρόμος για τη Μαδρίτη! 

Ένας… μεταμορφωμένος Ολυμπιακός, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, έκανε ό,τι ήθελε την Μπαρτσελόνα , την οποία νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του μέσα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με 76-63 και πλέον την περιμένει στο ΣΕΦ για να πάρει το προβάδισμα στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας! 

Κανείς «ερυθρόλευκος» -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- υστέρησε, με τον Γιώργο Πρίντεζη να κάνει σπουδαίο ματς με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, τον Βασίλη Σπανούλη να θυμάται σιγά σιγά τον καλό του εαυτό με 16 πόντους και τον Βαγγέλη Μάντζαρη να προσθέτει άλλους 12 πόντους. 

Από τους Καταλανούς οι Ναβάρο και Τόμιτς προσπάθησαν να «σπρώξουν» -αλλά μάταια- την ομάδα τους, με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. 

Το ματς
Κλείσιμο

Ένας διαφορετικός Ολυμπιακός, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ήταν από τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έβγαζαν τρομερή ενέργεια στο παρκέ και ελέγχοντας τα ριμπάουντ έφυγαν με +6 (3-9). Στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα μείωσε προσωρινά σε 7-9, όμως ο Σπανούλης ήταν ορεξάτος –σε σκοράρισμα και δημιουργία- και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν στους επτά (8-15). Στα τελευταία δύο λεπτά, οι Πειραιώτες ήταν άστοχοι, ωστόσο η τρομερή τους άμυνα δεν επέτρεπε στους Ισπανούς να πετύχουν καλάθι –παρά μόνο δύο βολές- και έτσι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε στο 10-15! 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης