«Σοκ» με Τσαϊρέλη!

«Σοκ» με Τσαϊρέλη!

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί την Πέμπτη (2/4) ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, καθώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πάσχει από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών!

«Σοκ» με Τσαϊρέλη!
Η ατυχία στον Ολυμπιακό με τους τραυματίες δεν έχει τελειωμό! Το πρόβλημα του Μιχάλη Τσαϊρέλη αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό –απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί- και έτσι την Πέμπτη (2/4) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση! 

Ο Έλληνας φόργουορντ πάσχει από σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Όταν είχε μετακομίσει από την Τενερίφη στον Πειραιά, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε φανεί στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, αλλά τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Όμως, την κατάστασή του επιδείνωσε η πρόσφατη θλάση που υπέστη και έτσι το… ραντεβού με το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από 30 ημέρες. Ωστόσο, η επάνοδό του στα παρκέ θα γίνει γνωστή με την πάροδο του χρόνου και κατά την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής του πορείας, καθώς υπάρχει ένα μικρό… παράθυρο να μπορεί να βοηθήσει στους τελικούς των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης