Ζοτς: «Ελπίζω να μείνω στη Φενέρ»

Ζοτς: «Ελπίζω να μείνω στη Φενέρ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος στη Φενέρ και παράλληλα μίλησε για τους στόχους της τουρκικής ομάδας στο F4

Ζοτς: «Ελπίζω να μείνω στη Φενέρ»
«Είμαι χαρούμενος στη Φενέρ και ελπίζω να μείνω. Ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο με τεράστια λαϊκή βάση και μεγάλες φιλοδοξίες», σχολίασε αρχικά ο head coach της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που συμπλήρωσε: «Φέτος οι παίκτες που έχω αφομοιώνουν καλύτερα αυτά που θέλω και γι’ αυτό τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για μας. Σταδιακά περνούν στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλω και είμαι ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι».

Για τους στόχους της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο "Ζοτς" τόνισε: «Δεν θέλω να μιλάμε για Final 4. Έχουμε ακόμη δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για το TOP 16 και στα playoffs θα έχουμε σε κάθε περίπτωση δύσκολο έργο. Το Final 4 είναι ακόμη πολύ μακριά και θα πρέπει να δούμε την κατάσταση βήμα-βήμα».

Εν συνεχεία ο Ομπράντοβιτς απάντησε πιο... προσωπικές απαντήσεις. Τα παιδιά του είναι η μεγαλύτερη χαρά, οι καλύτεροι πέντε παίκτες στην καριέρα του είναι εκείνοι της ομάδας του, ενώ σε κάθε δουλειά ήταν χαρούμενους, όπως δήλωσε.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης