Ουγγρικός Τύπος: Κατσουράνης ο... Σπαρτιάτης

Ουγγρικός Τύπος: Κατσουράνης ο... Σπαρτιάτης

Ο Κώστας Κατσουράνης μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης αθλητικής ουγγρικής εφημερίδας ενόψει του παιχνιδιού με την Ελλάδα

Ουγγρικός Τύπος: Κατσουράνης ο... Σπαρτιάτης
Η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι η μεγάλη είδηση για τους Ούγγρους ενόψει του αποψινού ματς. Κρίνοντας μάλιστα από το πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας, της «Νemzeti Sport» οι Μαγυάροι των θεωρούν ως το μεγάλο αστέρι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σε αυτό, έχει τον έμπειρο μέσο με στολή Σπαρτιάτη, προκειμένου να ταιριάζει με τον τίτλο που έχει μπει, το οποίο δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν στην Βουδαπέστη και γενικότερα σε όλη την χώρα το παιχνίδι αυτό: «Μάχη».

Κλείσιμο


Από εκεί και πέρα, στο εσωτερικό της, έχει αφιερώσει ουκ ολίγες σελίδες για το κρίσιμο ματς αυτό. Φυσικά κεντρικό θέμα είναι οι δηλώσεις του Παλ Ντάρνταϊ από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά και αυτές του Ντάνιελ Τόζερ, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το μεγάλο αυτό ματς.

Το επόμενο δισέλιδο ουσιαστικά ασχολείται με ιστορικά στοιχεία από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ενώ συντάκτης της εφημερίδας ταξίδεψε στο Ουγγρικό χωριό Μπελογιάννης, το οποίο πήρε το όνομά του από το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Νίκο Μπελογιάννη που εκτελέστηκε το 1952 υπό την κατηγορία της κατασκοπίας.

Σε αυτό το μίνι αφιέρωμα μιλάνε διάφοροι Έλληνες που ζουν εκεί, αλλά και άνθρωποι της τοπικής ομάδας, ΑΕΚ Μπελογιάννης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης