Μαυροκεφαλίδης: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Μαυροκεφαλίδης: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Ναι μεν η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν… ενθουσίασε, αλλά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κρατάει το διπλό επί της Γαλατάσαραϊ και δίνει σύνθημα για τον «τελικό» με την Άλμπα Βερολίνου

Μαυροκεφαλίδης: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»
Σίγουρα νίκη και η καλή εμφάνιση είναι το ιδανικό, αλλά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης… δεν πτοείται απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Πόλη και κρατάει το ροζ φύλλο αγώνα, ενόψει και του «τελικού» με την Άλμπα, στο ΟΑΚΑ. 

«Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι που μετράει, αυτό γράφτηκε στη βαθμολογία. Προχωράμε για τον τελικό που έχουμε μπροστά μας απέναντι στην Άλμπα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το καλό είναι ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίρνοντας από αυτόν την απαιτούμενη ώθηση». 

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Πολλά ήταν αυτά που δεν κάναμε καλά. Ξέραμε την κατάσταση της Γαλατά, γεγονός που έφερε αυτόματα μια χαλαρότητα. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια σοβαρή ομάδα όπως είμαστε εμείς, που πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως το σημαντικότερο είναι η νίκη».  

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης