Ολυμπιακός - Εφές 86-75 (τελικό)

Ολυμπιακός - Εφές 86-75 (τελικό)

Οι ερυθρόλευκοι xωρίς Σπανούλη-Σλούκα υποδέχονται τους... δικούς τους Ίβκοβιτς και Περπέρογλου

Ολυμπιακός - Εφές 86-75 (τελικό)
Άσχημα ήταν τα σημερινά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Βασίλης Σπανούλης, αν και έχει ξεκινήσει ήδη να βγάζει κάποια κομμάτια της προπόνησης, δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί και έτσι αποκλείστηκε από τη 12άδα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. 

Απών θα είναι και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (25/3) και έτσι θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, φορώντας πολιτικά ρούχα, μαζί με τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη. 


Ερυθρόλευκο διαδικτυακό καλωσόρισμα για Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12 όταν και κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα αλλά και το πρωτάθλημα Ελλάδας. 

Κλείσιμο
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν γινόταν να τον ξεχάσει και εκτός από την βράβευση του, που θα γίνει στον αποψινό αγώνα κόντρα στην Εφές, δημιούργησαν και ένα ωραίο βίντεο θυμίζοντας σε όλους τι εστί Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την ομάδα του Πειραιά. 



Ο... δικός του Στράτος

Σειρά για τον Ολυμπιακό ήταν να «υποδεχθεί» και τον Στράτο Περπέρογλου. Πέραν λοιπόν της βράβευσης που του ετοιμάζει το βράδυ στο ΣΕΦ (και της ζεστής υποδοχής απ' τον κόσμο), η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ετοίμασε ένα video με στιγμές του διεθνούς φόργουορντ απ' το διάστημα που αγωνιζόταν στο λιμάνι. 



«Υπάρχει τρόπος για τη νίκη του Ολυμπιακού…»

Οι απουσίες των Σπανούλη και Σλούκα είναι σημαντικές αλλά -ακόμη κι έτσι- ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Εφές στο ΣΕΦ υποστήριξε ο Γιώργος Καλαφατάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Ναι υπάρχει τρόπος να καλύψει τις απουσίες αυτές και να νικήσει… Να παίξει καλύτερη άμυνα, να κρατήσει χαμηλά το σκορ… Σήμερα είναι ένα καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, τακτική, στήριξη από τον κόσμο και σωστό πλάνο για να πάρει τη νίκη έστω και με μισό καλάθι», ανέφερε ο έλληνας τεχνικός και συνέχισε: 

«Οι απουσίες των Σπανούλη και Σλούκα είναι σημαντικές, καθώς και οι δύο παίκτες δίνουν πολλά στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μια ομάδα μπορεί να ξεπεράσει την απουσία του ηγέτη της για ένα-δύο ματς. Μπορούν να υπερβάλλουν εαυτόν οι άλλοι παίκτες, βέβαια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει συνέχεια. 
Από την άλλη πλευρά βλέπεις ότι και η Φενέρ δεν έχει κάποια πορεία μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα που σε τρομάζει. Δεν είναι ανίκητη». 

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Καλαφατάκης ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη… ζημιά σήμερα. 

«Περιμένω πως θα πάρει περισσότερο χρόνο και ο Ντάρντεν και ο Λοτζέσκι. Ο Μάντζαρης και ο Κατσίβελης έχουν περίπου τον ίδιο χρόνο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει αρκετά με τους ψηλούς. Θα ποστάρει αρκετά. Σήμερα κάποιοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν. Ο Πρίντεζης για παράδειγμα μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα κοντά από το καλάθι», κατέληξε. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης