Aυτός είναι ο Έλληνας διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης

Aυτός είναι ο Έλληνας διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης

Ο Γιάννης Σταυρίδης μιλάει στο gazzetta.gr για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Ελλάδα και  να αναδειχθεί τρεις φορές κορυφαίος ρέφερι στην Αμερική, σφυρίζοντας και στο Kόπα Λιμπερταδόρες! Η χαμένη ευκαιρία για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Aυτός είναι ο Έλληνας διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης
Κάθε εμπόδιο είναι για καλό όπως συνηθίζουμε να λέμε. Για τον Γιάννη Σταυρίδη το μπλόκο της ΕΠΟ και κατ'επέκταση της ΚΕΔ πριν από περίπου έξι χρόνια έμελλε να αποτελέσει ευλογία αναφορικά με την ανέλιξη της καριέρας του.

Ο 38χρονος ρέφερι από την Πιερία βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στο «κουρμπέτι». Η εν Ελλάδι παρουσία του έφτασε στην κορύφωση της σφυρίζοντας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ εκπλήρωσε ένα παιδικό όνειρο διαιτητεύοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ το ματς της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Ίντερ.

Πριν από έξι χρόνια, ο Γιάννης Σταυρίδης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του. Βρήκε καταφύγιο στην Κύπρο και την Σαουδική Αραβία για να φτάσει στο σημείο να αναδειχθεί κορυφαίος ρέφερι στην Αμερική για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Έχοντας εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη κλήθηκε να διευθύνει αναμέτρηση για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Έλληνας διαιτητής, ο οποίος δέχθηκε πρόταση προκειμένου να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα έχοντας μάλιστα σημαντικές πιθανότητες να σφυρίξει σε Μουντιάλ, ξετυλίγει το κουβάρι των εμπειριών του στο gazzetta.gr.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης