Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με ανατροπή κόντρα στη Βέροια

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με ανατροπή κόντρα στη Βέροια

Η Βέροια «πάγωσε» τη Νέα Σμύρνη με τον Μπαργκάν, αλλά ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός στη συνέχεια και επικράτησε με 4-2 της «Βασίλισσας»

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με ανατροπή κόντρα στη Βέροια
Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-2 της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μπαργκάν στο 11΄, αλλά «γύρισαν» το ματς με τέρματα των Κολοβού (37΄), Φούντα (48΄, 57΄) και Γιάννου (76΄), πριν μειώσει στο 78΄ ο Μπεν.

MVP: Ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και όπως με τον Πλατανιά έτσι και τώρα ήταν ο καλύτερος παίκτης των «κυανέρυθρων» σημειώνοντας και τα δύο γκολ στην επανάληψη που οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή. Συνεχής πηγή κινδύνων είτε από τα δεξιά αρχικά, είτε από τα αριστερά μετά το 30' με την άμυνα της Βέροιας απλά να παρακολουθεί το το προσωπικό show του 20χρονου μεσοεπιθετικού. 

Στο ύψος του: Ο Δημήτρης Κολοβός. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για την ανατροπή και τη νίκη του Πανιωνίου. Ο διεθνής άσος βρέθηκε στην σωστή θέση και πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καντιμοίρη για την ισοφάριση. Το χρειαζόταν αυτό το γκολ ο Κολοβός.

Κλείσιμο
Αδύναμος κρίκος: Ο Ντουμίτρου. Ο επιθετικός της Βέροιας ήταν ανύπαρκτος σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τους Οικονόμου και Χατζηισαϊα να τον κάνουν μια μπουκιά.  

Η γκάφα: Η ασταθής απόκρουση του Γιώργου Καντιμοίρη στο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο δίνοντας την ευκαιρία στον Κολοβό σε κενό τέρμα να σκοράρει. 

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης