ΑΕΚ: «Σάρωσε» 4-0 την Ερμιονίδα

ΑΕΚ: «Σάρωσε» 4-0 την Ερμιονίδα

Την εγρήγορση που περίμενε ο κόσμος της ενόψει Ολυμπιακού έδειξε η ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Σάρωσε» 4-0 την Ερμιονίδα
Ένα δείγμα των διαθέσεων με τις οποίες περιμένει τον Ολυμπιακό έδωσε η ΑΕΚ. Συνδυάζοντας θέαμα και συντήρηση δυνάμεων, η «Ένωση» σκόρπισε 4-0 την Ερμιονίδα κι έκανε ιδανικό «ζέσταμα» για τη μεγάλη ρεβάνς του Κυπέλλου. 

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Ανάκογλου, Ντούνης, Αραβίδης, Ντακόλ) οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα και αποζημίωσαν τον κόσμο, που ζητούσε επιτακτικά πρόκριση στο Κύπελλο. 

Πώς έπαιξε 
Κλείσιμο

Φουλ rotation ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έκανε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» είχε αφήσει ήδη εκτός αποστολής τους Μπακάκη, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, έκανε το ίδιο σήμερα με τον Γιόχανσον, ενώ άφησε στον πάγκο και τους Ανέστη-Πλατέλλα. Έτσι, το 4-2-3-1 της ΑΕΚ διαμορφώθηκε ως εξής: 

Κάτω από τα δοκάρια ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Ρόβας-Ανάκογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Μπαρμπόσα (αριστερά), Μάνταλος (επιτελικός), Ντούνης (δεξιά) και προωθημένος ήταν και πάλι ο Αραβίδης. 

Το ματς 

Κακά τα ψέματα, όταν περιμένεις τον Ολυμπιακό και παίζεις με την Ερμιονίδα είναι δύσκολο να «φτιαχτείς». Όταν ξέρεις ότι σε λίγες μέρες δεν θα φαίνεται… λευκό στην εξέδρα (και την ακούς από σήμερα να ζητά πρόκριση) είναι θέμα να συγκεντρωθείς. Αν σ’ όλα αυτά λοιπόν προστεθεί και το αμυντικό τείχος που έστησε ο Σεροπιάν, εξηγείται η μέτρια εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Όχι τόσο μέτρια όμως για να μην καθαρίσει από νωρίς η «Ένωση». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης