Δεν τον... πτοεί η αφαίρεση βαθμών

Δεν τον... πτοεί η αφαίρεση βαθμών

Με βεβαρημένη ψυχολογία μετά την αφαίρεση τριών βαθμών λόγω χρεών η Τβέντε έφτασε μια ανάσα από μεγάλη ανατροπή, όμως τελικά έμεινε στο 2-2 με τη Βίλεμ στην 26η αγωνιστική της Eredivisie. 

Δεν τον... πτοεί η αφαίρεση βαθμών
Παλικαρίσιο βαθμό πήρε η Τβέντε στην έδρα της Βίλεμ, ενώ έφτασε μια ανάσα από ολική ανατροπή στην 26η αγωνιστική της Eredivisie. 

Μετά από ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, με τον Ζίγεχ να γίνεται... ήρωας ισοφαρίζοντας με γκολ στο 45' και στο 52' το προβάδισμα προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε δώσει στην Βίλεμ ο Καμπάλ (19', 23'). 

Βέβαια, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει τους φιλοξενούμενους να χαμογελάσουν. Μετά την αφαίρεση τριών βαθμών που της επιβλήθηκε μεσοβδόμαδα η Τβέντε ήθελε το τρίποντο για να συνεχίσει να ελπίζει πως θα μείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Κλείσιμο
Το -3 όμως, σε συνδυασμό με την απώλεια της νίκης για έκτο συνεχόμενο ματς έδωσε την ευκαιρία στην Χέρενφεϊν να διατηρήσει την απόσταση πέντε βαθμών που τις χωρίζει, ενώ θα έχει την ευκαιρία να την αυξήσει περισσότερο αν νικήσει την Ντεν Χάαγκ στο ματς του Σαββάτου.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης