Sold out το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Sold out το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Μια τελευταία ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια θα έχουν το Σάββατο οι φίλοι της ΑΕΚ

Sold out το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Θέμα χρόνου θεωρείται το sold out για τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. 

Ο κόσμος της ΑΕΚ κάνει το καθήκον του κι εξαφανίζει τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (19:00). Ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα και όπως ανακοίνωσε άνοιξαν δυο θύρες στο πάνω διάζωμα. 

Μια τελευταία ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια θα έχουν το Σάββατο οι φίλοι της ΑΕΚ. Όσα έχουν απομείνει θα διατίθενται στο περιθώριο του αγώνα πρωταθλήματος με την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ.  

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της «Ένωσης» είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσουν την ομαλότητα διεξαγωγής του αγώνα και να σιγουρευτούν πως θα υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και θα εκλείψουν γεγονότα που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία έδρας. 

Επαφές με οργανωμένους οπαδούς και διαρκείς συστάσεις περιλαμβάνει η ατζέντα της διοίκησης, καθώς το ματς είναι υψηλού κινδύνου και η ΠΑΕ θέλει όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι υποψιασμένοι. 

Ήδη από την κυβέρνηση αντιμετωπίζεται ως crash test και ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, που προτίθεται να κάνει επαφές με τα αρμόδια όργανα και με τις ομάδες εν όψει της αναμέτρησης, προανήγγειλε πως τα νέα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας θα έχουν ισχύ από αυτό το παιχνίδι δίνοντας τη δυνατότητα στο διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι εφόσον σημειωθούν επεισοδιακές συμπεριφορές.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης