Στους Σέλτικς ο ΜακΓκι

Στους Σέλτικς ο ΜακΓκι

Με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς θα αγωνίζεται μέχρι το 2016 ο Τζαβέιλ ΜακΓκι, ο οποίος είχε λύσει το συμβόλαιό του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς την περασμένη Κυριακή

Στους Σέλτικς ο ΜακΓκι
Στην απόκτηση του Τζαβέιλ ΜακΓκι προχώρησαν οι Μπόστον Σέλτικς. Ο 27χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς την περασμένη Κυριακή και πρόλαβε την προθεσμία για να ενταχθεί σε ομάδα που θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του ΝΒΑ που ξεκινούν τον Απρίλιο. 

Μάλιστα, αρκετές ομάδες που φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι και στην κατάκτηση του τίτλου, όπως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Ντάλας Μάβερικς, είχαν κάνει κρούσεις προς τον ΜακΓκι για να τον κάνουν δικό τους. 

Όμως, ο αλτικός άσος εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να ενταχθεί στο δυναμικό των «Κελτών» για συμβόλαιο μέχρι και την επόμενη σεζόν, αφού οι πρώην πρωταθλητές δεν έχουν υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, στη Βοστώνη, μετά τον τραυματισμό του βασικού σέντερ, Τζάρεντ Σάλιντζερ, θα έχει καλύτερες προοπτικές ο ΜακΓκι να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο rotation του προπονητή Μπραντ Στίβενς. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης